۱۴۰۱/۹/۱۳ - 09:57
http://local.dlpirib.ir?a1dfba31141721

تاکید سران قوا بر بررسی همزمان لایحه بودجه با برنامه هفتم

سران سه قوه تاکید کردند که لایحه بودجه سال 1402 باید بر اساس قانون، همزمان با برنامه هفتم بررسی و معطوف به سیاست‌های کلی این برنامه متناسب‌سازی شود.

تاکید سران قوا بر بررسی همزمان لایحه بودجه با برنامه هفتم-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما

به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما؛ در نشست روسای قوا که عصر امروز شنبه به میزبانی دفتر رئیس جمهور برگزار شد، سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه، خبرسازی‌های دروغ و فاقد اعتبار و سند را بخشی از عملیات روانی دشمن و در چارچوب فتنه‌انگیزی‌های اخیر دانستند و تصریح کردند: مراجع ذیصلاح اعتبار اینگونه خبرسازی‌های بی‌اساس را رد کردند و جامعه آگاه و بصیر ایران اسلامی نیز نشان داده‌اند که تحت تاثیر اینگونه جریان‌سازی‌ها که با هدف موج‌سواری و برهم زدن ثبات جامعه صورت می‌گیرد، قرار نخواهند گرفت.

سران سه قوه همچنین تاکید کردند که لایحه بودجه سال 1402 باید بر اساس قانون، همزمان با برنامه هفتم بررسی و معطوف به سیاست‌های کلی این برنامه متناسب‌سازی شود.




واژگان کلیدی :