۱۴۰۲/۵/۳۰ - 12:26
http://local.dlpirib.ir?9a760842143199

حجت الاسلام غضنفرآبادی خبر داد؛

هنوز لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال نشده است

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس گفت: هنوز مصوبات کمیسیون حقوقی و قضائی درباره لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال نشده است

هنوز لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال نشده است-معاونت حقوقی و امورمجلس صداوسیما

به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما به نقل از مهر، حجت‌الاسلام موسی غصنفرآبادی در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اینکه مصوبات کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال شده است، اظهار داشت: تا جایی که بنده اطلاع دارم، هنوز مصوبات ما به شورای نگهبان ارسال نشده است.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، زمانی که بررسی طرح یا لایحه‌ای در کمیسیون به اتمام می‌رسد، گزارش آن کمیسیون به صحن مجلس ارائه می‌شود تا درباره مهلت اجرای آزمایشی آن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رأی‌گیری شود.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی گفت: بر این اساس، بعد از آنکه مهلت اجرای آزمایشی لایحه عفاف و حجاب در صحن مجلس مشخص شود، گزارش مصوبات به شورای نگهبان ارسال خواهد شد.




واژگان کلیدی :