۱۴۰۲/۱۱/۲ - 10:53
http://local.dlpirib.ir?87f6540d143955

طبق مصوبه مجلس؛

خودروهای بالای ۳ میلیارد و نیم مشمول مالیات می‌شوند

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۳ خودروهایی که قیمت روز آنان بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان باشد، مشمول مالیات خواهند شد.

خودروهای بالای ۳ میلیارد و نیم مشمول مالیات می‌شوند-معاونت حقوقی و امورمجلس صداوسیما

به گزارش خبرنگار معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در  جلسه علنی نوبت صبح امروز دوشنبه 2 بهمن ماه و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش درآمدی، بند «د» تبصره ۶ لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه؛ انواع خودروی سواری و وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکان اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی که قیمت روز خودروی آنها بیش از سی و پنج میلیارد (۳۵،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال است نسبت به مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات سالانه خودرو به نرخ یک درصد (۱%) می‌گردند.

مأخذ محاسبه مالیات خودرو موضوع این بند، قیمت روز خودرو تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور می‌باشد.

همچنین نمایندگان  در ادامه  بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش درآمدی بند «ذ» تبصره ۶ لایحه را به منظور بررسی مجدد و اعمال اصلاحاتی به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.

در بند ذ تبصره ۶ لایحه بودجه آمده بود که میزان معافیت درآمد مشمول مالیات سالانه مستغلات اشخاص فاقد درآمد موضوع ماده (۵۷) قانون مالیات های مستقیم اصلاحی ۱۳۸۰ به مبلغ پانصد و هفتاد میلیون (۵۷۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال و میزان معافیت درآمد مشمول مالیات سالانه مالیات بر درآمد مشاغل موضوع ماده (۱۰۱) قانون مذکور به مبلغ هفتصد و پنجاه میلیون (۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال تعیین می شود.




واژگان کلیدی :