۱۳۹۹/۶/۲۹ - 10:30
http://local.dlpirib.ir?ddce863b23269

طرح پیشنهادی مجلس برای واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: طرحی را هفته قبل پیشنهاد دادیم بر مبنای آن مهدکودک ها کلا در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار بگیرد و از دست بهزیستی خارج شود.

طرح پیشنهادی مجلس برای واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش
به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما به نقل از ایسنا؛ عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به موکدات رهبری پیرامون مهدکودک ها گفت: مهدکودک ها دو متولی دارند؛ اموزش و پرورش و بهزیستی؛ طرحی را هفته قبل پیشنهاد دادیم که مواد مختلفی راجع به مدارس غیردولتی و یک ماده درباره مهدکودک ها دارد که بر مبنای آن مهدکودک ها کلا در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار بگیرد و از دست بهزیستی خارج شود که درباره جزئیات آن در جلسات بعد در مجلس بحث می شود.

مهدی زاهدی درباره دلایل عدم اجرای سند تحول بنیادین مواردی را برشمرد و گفت: عدم باور مسئولان درباره سندتحول جدی است. گفتار درمانی کافی است و باید به سمت عمل گرایی حرکت کنیم.

وی افزود: باور دارم که جریان نفوذ در آموزش و پرورش رخنه کرده است. در فرمایشات رهبری هم دقت کنیم در می یابیم شکل گیری آموزش و پرورش بر مبنای سیستم غربی بود و این تفکر ادامه پیدا کرد و معتقدم هنوز هم هست.

زاهدی افزود: کاری به فرد حقیقی ندارم از جایگاه حقوقی صحبت می کنم؛ وقتی می بینیم افرادی را به کار می گیرند مثلا فردی را ۵ سال در دانشگاه فرهنگیان می گذارند که قبلا سخنرانی کرده و گفته دانشگاه فرهنگیان را باور ندارد و دانشگاه فرهنگیان که سالی ۳۰ هزار ورودی می پذیرفت ظرف چند سال ورودی اش به ۳۰۰۰ نفر رسید. فکر می کنید این موضوع بدون برنامه بوده است؟نمی گویم فردی که مسئول بوده عامل نفوذ است، بلکه تفکری حاکم بوده که آمده و در دانشگاه فرهنگیان رخنه کرده و آنها را قانع کرده که باید سیستم دیگری را در دانشگاه به جریان بیندازیم.




واژگان کلیدی :