۱۳۹۹/۴/۲۲ - 10:36
http://local.dlpirib.ir?425b86d12532

موافقت مجلس با دوفوریت طرح مالیات بر خانه‌های خالی

طرح دو فوریت مالیات بر خانه‌های خالی در جلسه علنی امروز یکشنبه 22 تیر تصویب شد.

موافقت مجلس با دوفوریت طرح مالیات بر خانه‌های خالی-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما








به گزارش خبرنگار معاونت حقوقی و امورمجلس صداوسیما، طرح دو فوریتی مالیات بر خانه‌های خالی امروز یکشنبه 22 تیر در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

بر همین اساس کمیسیون اقتصادی مجلس که این طرح از آن کمیسیون به صحن علنی پیشنهاد شده باید ظرف یک هفته جزئیات این طرح را به صحن علنی ارائه کند.

خاندوزی: عرضه ۲.۵ میلیون خانه خالی، بازار مسکن را سامان می‌دهد

سید احسان خاندوزی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 22 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تشریح ضرورت تصویب دو فوریت طرح اصلاح ماده 54 قانون مالیات‌های مستقیم گفت: در حال حاضر جهش قیمت‌ها در حوزه مسکن و اجاره بها فشار سنگینی بر گرده مردم وارد کرده است و یکی از مطالبات فوری مردم از مجلس یازدهم جلوگیری از افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: با تصویب دو فوریت طرح اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم می‌توان بازار را در تابستان 99 که پیک خرید و فروش مسکن است تا حدودی کنترل کرد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل ناکارآمدی قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی حدود 2.5 میلیون مسکن خالی در کشور وجود دارد که می‌توان با تصویب طرح مذکور و تکمیل سامانه املاک و اسکان بخش زیادی از این خانه‌ها را به بازار عرضه کرد.

طغیانی: مالیات بر خانه‌های خالی تاثیر آنی بر بازارتابستانه مسکن دارد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 22 تیر) و در جریان بررسی طرح دو فوریتی مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: ‌یکی از مطالبات مردم در مجلس یازدهم بحث مسکن است. این در حالی است که از ابتدای تشکیل این مجلس گفت‌وگوهای زیاد کارشناسی توسط نمایندگان با متخصصان مسکن انجام شده و به صورت شبانه روزی درباره این طرح کار انجام شده است.

وی گفت: ‌مردم در چند ماه اخیر از بابت گرانی خانه و اجاره بها خسران زیادی دیده‌اند این در حالی است که مجلس یازدهم با شعارهای معیشتی و اجرای منویات مقام معظم رهبری روی کار آمده و مردم از این مجلس کار جدی می‌خواهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: باید به صورت فوریت دار در حوزه مسکن کار جدی انجام  دهیم.

طغیانی گفت:‌ خوداظهاری مردم جهت تکمیل سامانه املاک و اسکان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مردم باید با ارائه کد ملی و کد پستی‌ و مهلت قانونی که به آنها برای تکمیل این سامانه داده می‌شود به عملیاتی کردن اجرای این سامانه کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 2 و نیم میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد که نشانه از کمبود مسکن مشاهده نمی‌کنیم. اما باید با عملیاتی کردن سامانه املاک و اسکان و مالیات بر خانه‌های خالی در موضوع مسکن کاری فوری و در کوتاه مدت انجام دهیم و سپس به فکر کار بلندمدت باشیم.

بحرینی: بیش از نیاز کشور واحد مسکونی آماده سکونت داریم

حجت‌الاسلام محمد حسین حسین‌زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 22 تیرماه) در جلسه علنی و در جریان بررسی طرح دو فوریتی مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: بیش از نیاز کشور هم اکنون واحد مسکونی آماده سکونت داریم و مشکل بازار مسکن عرضه کمتر از تقاضاست.

وی افزود: اطلاعاتی که در رسانه‌ها گفته می‌شود مبنی بر این که واحدهای خالی از سکونت چند ده میلیونی وجود دارد آمار صحیحی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در مجلس نهم، دولت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ موظف کردیم که سامانه ملی املاک و اسکان راه اندازی کند و قرار بود واحدهای قابل سکونت توسط حاکمیت در این سامانه ثبت شده و شرایط اسکان خانوارها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این خانه‌ها بدانیم.

حسین‌زاده بحرینی گفت: ‌دولت متأسفانه همراهی لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای اجرای این قانون نداشت اما هم اکنون وزارت راه و شهرسازی آماده اجرای این قانون و راه اندازی این سامانه است اما مشکل اصلی بارگذاری اطلاعات مربوط به املاک و اسکان خانوارهاست.

وی گفت: اگر این طرح دو فوریتی در مجلس تصویب شود و بلافاصله مراحل آن در کمیسیون و صحن طی شود و در نهایت هم به دولت ابلاغ شود سرعت قابل توجهی در اجرای این قانون رخ خواهد داد.




واژگان کلیدی :