۱۳۹۹/۹/۲ - 10:19
http://local.dlpirib.ir?36bc2fda53918

تقسیم نمایندگان برای تعطیل نشدن مجلس

نشست علنی مجلس شورای اسلامی به‌منظور عدم تاخیر در پیگیری مسائل مردمی با ایجاد ارتباط مجازی در سه مکان صحن علنی مجلس، تالار شهید مدرس ساختمان مشروطه و کمیسیون تلفیق با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری در حال برگزاری است

تقسیم نمایندگان برای تعطیل نشدن مجلس-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما
به گزارش معاونت حقوقی و امورمجلس صداوسیما به نقل از خانه ملت، نشست علنی مجلس شورای اسلامی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری هم‌اکنون با تقسیم نمایندگان در سه مکان صحن علنی مجلس، تالار شهید مدرس ساختمان مشروطه ( مجلس قدیم) و کمیسیون تلفیق با ایجاد ارتباط مجازی بین این مکان‌ها  در حال برگزاری است تا مجلس در وضعیت قرمز کرونایی تعطیل نشود و مسائلی مردم معطل نماند.



 
همچنین محمد باقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به این که مجلس تا این لحظه به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه جلسه داشته است و به منظور رعایت پروتکل‌های ابلاغی در راستای کنترل کرونا اکنون جلسه متوقف و تا ساعت ۱۰ تنفس اعلام می‌شود.

مجددا راس ساعت ۱۰ جلسه مجلس شورای اسلامی ادامه خواهد یافت.





واژگان کلیدی :
کرونا      قرنطینه      صحن مجلس