محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در گفتگو با خبرنگار
معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما گفت: یکی از ویژگیهای وزرای دولت سیزدهم این است که در کنار انگیزه و تلاشگری، پیگیریها و مدیریت تخصصی مناسبی برای حل مشکلات کشور دارند که نمونه آن در مورد حل مشکل واکسن کرونا وحتی بحث سیمان دیده شد که درمدت کوتاهی بصورت سنجیده موانع بر طرف شد.
وی با بیان اینکه کابینه دولت سیزدهم اشراف کاملی بر اطلاعات اقتصادی کشور دارد افزود: در همین مدت زمان کم از حضور دولت سیزدهم و با زیر ساخت های موجود، اقدامات خوبی در بخش های مختلف صنعت صورت گرفته که نتایج آن در آینده قابل لمس است.
نمایده تبریز گفت: در مورد معیشت، دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت برنامه ریزی هایی شروع کردند که انتظار می رود شرایط در آینده روند قابل قبولی را داشته باشد.
وی با اشاره به تلاش قوه مجریه از ابتدای کار افزود: امیدوارم اتفاقات مثبت خوبی در حوزه اقتصاد، کشاوزی و صنعت رخ دهد البته عواملی مانند تحریم و کرونا هم در مشکلات کشور بی تاثیر نبوده اما الان میبینیم که در هر دو موضوع مذکور هم گشایشهای بهتری اتفاق افتاده است.
واژگان کلیدی :