۱۴۰۰/۸/۴ - 12:07
http://local.dlpirib.ir?e7d5d6db98094

نامه نمایندگان مجلس برای اولویت دادن به طرح شفافیت آرا

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: امضاها برای اولویت دادن به بررسی طرح شفافیت آراء نمایندگان جمع‌آوری شده و در حال رسیدن به میزان تعیین‌شده در آیین نامه داخلی مجلس است.

نامه نمایندگان مجلس برای اولویت دادن به طرح شفافیت آرا
به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما به نقل از فارس؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: کار بررسی و تصویب طرح شفافیت آراء نمایندگان در کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس تمام شده و در نوبت بررسی در صحن مجلس است.

وی افزود: این طرح به صورت عادی در مجلس مطرح شده و به همین خاطر فوریت ندارد که سریع‌تر مورد رسیدگی قرار گیرد.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: نمایندگان در حال جمع‌آوری امضاء برای اولویت دادن به رسیدگی به طرح شفافیت آراء نمایندگان در صحن مجلس هستند تا این طرح خارج از نوبت در صحن مورد رسیدگی قرار گیرد.

سلیمی خاطرنشان کرد: برای بررسی خارج از نوبت یک طرح در صحن مجلس لازم است تا حداقل 50 نماینده این موضوع را درخواست کنند و امضاهای درخواست‌کنندگان برای اولویت دادن به رسیدگی به طرح شفافیت آراء نمایندگان به عدد 50 نزدیک شده است.

وی افزود: بر اساس آیین نامه مجلس هر گاه حداقل 50 نفر از نمایندگان خواستار اولویت دادن به رسیدگی طرحی در صحن شوند، این درخواست در صحن مجلس به رأی گذاشته می‌شود و در صورت موافقت نمایندگان طرح مورد نظر برای رسیدگی خارج از نوبت در دستورکار صحن قرار می‌گیرد.





واژگان کلیدی :