۱۴۰۰/۸/۱۰ - 10:44
http://local.dlpirib.ir?ea939fb198183

سازمان هواپیمایی نظارتی بر قیمت بلیت‌ها ندارد

ایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه قیمت تمام شده پروازها باید ملاک ایرلاین‌ها باشد از عدم نظارت سازمان هواپیمایی بر قیمت‌ها انتقاد کرد و گفت: مجلس این موضوع را از وزیر راه پیگیری می‌کند.

سازمان هواپیمایی نظارتی بر قیمت بلیت‌ها ندارد
به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما به نقل از فارس؛ صدیف بدری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به گرانی بلیت هواپیما و عدم رعایت قانون از سوی ایرلاین‌ها اظهار داشت: سازمان هواپیمایی باید پیش از گذشته به موضوع قیمت‌ بلیت‌ها عنایت داشته باشد.

وی افزود: باید قیمت تمام شده بلیت هواپیما احصا شود و این کار کاملاً کارشناسی باشد نه اینکه اتحادیه‌های هواپیمایی و انجمن‌های هواپیمایی حرفی را بزنند و سازمان هواپیمایی آن اظهارنظر را قبول کرده و تأیید کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: دو سال پیش قیمت تمام شده بلیت‌های هواپیمایی استخراج شده بود اما در بعد نظارت این موضوع رها شد.

بدری گفت: دو هفته پیش جلسه مشترکی بین کمیسیون عمران مجلس و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد و نمایندگان از این عضو کابینه خواستند نظارت جدی‌تری در موضوع قیمت بلیت هواپیما داشته باشد چرا که پذیرفتنی نیست شاهد جولان دلالان در قیمت بلیت‌های هواپیمایی باشیم.

وی افزود: رستم قاسمی عزم لازم را برای نظارت بر سازمان هواپیمایی و بلیت‌ها دارد اما بایستی سازمان هواپیمایی کشوری عنایت لازم را به این موضوع داشته باشد و در ابتدای امر قیمت بلیت‌های هواپیما را مشخص کرده و نظارت جدی بر این موضوع داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: بایستی سقف بلیت مشخص شده تا به مردم فروخته شود و هیچ ایرلانی نبایستی از مقررات فروش بلیت تخطی کند و اگر اینگونه شد بایستی وزارت راه برخورد قاطعی با آنان کرده و درس عبرتی برای ایرلاین‌ها متخلف به وجود آورد.

بدری اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی بایستی قیمت بلیت هواپیما را تعیین و تثبیت کرده و نظارت بر آن را با استفاد از سامانه‌های مختلف و شفاف و آنلاین در نظر بگیرد.

وی افزود: در قانون و اساسنامه سازمان هواپیمایی کشوری آمده است که وزارت راه و شهرسازی بایستی قیمت بلیت‌های هواپیمایی را تعیین کرده و نظارت بر آن را در نظر بگیرد که این نظارت بایستی براساس قیمت تمام شده باشد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: سازمان هواپیمایی کشوری نبایستی در موضوع نظارت بر قیمت بلیت‌های هواپیما کوتاهی کند و بداند مجلس و کمیسیون عمران در این باره بسیار حساس است.



واژگان کلیدی :