شورای نگهبان ورودی به قرارداد ایران و چین نداشته است
سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما هیچ گونه ورودی به قرارداد ایران و چین نداشتیم و تا زمانی که مجلس مصوبهای در این زمینه به ما ارائه نکند، ما بررسی نخواهیم داشت.

به گزارش
معاونت حقوقی و امور مجلس صدا وسیما؛ عباسعلی کدخدایی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شورای نگهبان قراداد ایران و چین را بررسی کرده است، گفت: ما هیچ گونه ورودی به قرارداد ایران و چین نداشتیم و تا زمانی که مجلس مصوبهای در این زمینه به ما ارائه نکند، ما بررسی نخواهیم داشت.
وی درباره شرایط حضور افراد در انتخابات، گفت: قانون موجود ما شرایطی را برای حضور افراد در انتخابات ذکر کرده است و مجلس هم دنبال آن است که این شرایط را از کیفی به کمی تبدیل کند و ممکن است این شرایط بیشتر تبیین شود، اما شرایطی اضافه نمیشود.
سخنگوی شورای نگهبان درباره تحریمهای بانکی ایران گفت: ما ظرفیتهای حقوقی برای احقاق حق ایران را داریم و دولت و وزارت خارجه هم در این زمینه فعال هستند.