معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲
سرنخ‌هایی از ترور شهید فخری‌زاده به دست آمده است
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از شناسایی سرنخ‌های ترور شهید فخری‌زاده توسط نیروهای امنیتی کشور خبر داد.

به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما، مجتبی ذوالنوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، با اشاره به نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با وزیر و معاونان وزیر اطلاعات، گفت: ابعاد مختلف ماموریتی وزارت اطلاعات را در جلسه‌ای حدود 6 سال در محل وزارتخانه بررسی کردیم. ابعاد ماموریتی و اقدامات خوبی که دستگاه امنیتی ما انجام داده مورد بحث و بررسی قرار گرفت، این اقدامات نشان می‌دهد که دستگاه امنیتی- اطلاعاتی ما توانمندی بالایی دارند .

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار این موضوعات ابعاد مختلف موضوع ترور و شهادت دکتر محسن فخری زاده بررسی شد، نیروهای امنیتی در شناسایی سرنخ‌ها کارهای خوب و موثری انجام دادند و به نتایج خوبی دست یافته اند.

ذوالنوری تصریح کرد: جامعه اطلاعاتی ما با انگیزه، اسنجام و هم افزایی موضوع ترور شهید فخری‌زاده را پیگیری می‌کنند ولی با توجه به اینکه این پرونده جاری است، دستگاه امنیتی-اطلاعاتی درباره سرنخ ها و افرادی که شناسایی شدند در صورت تشخیص توضیحاتی را اعلام خواهند کرد./