معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۲/۲۶
حیدری: افراد صرف داشتن سابقه نمی تواند واجد شرایط ریاست جمهوری باشند
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی به صرف داشتن سابقه در یک وزارتخانه نمی توانند خود را واجد شرایط ریاست جمهوری بدانند.

حیدری: افراد صرف داشتن سابقه نمی تواند واجد شرایط ریاست جمهوری باشند-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما شهریار حیدری نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب در گفتگو با خبرنگار معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما با اشاره به ثبت نام تعداد بسیار نامزدهای شاخص افزود: همواره در دوره های گذشته افراد شاخصی که احساس می کنند می توانند در انتخابات حاضر باشند زیاد هستند اما درنهایت تایید شورای نگهبان، شرایط را مشخص می کند.
 
این عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی  مجلس یازدهم گفت: شورای نگهبان افراد شاخص را پالایش می کند و نامزدها به صرف داشتن سابقه دریک وزارتخانه نمی توانند خود را واجد شرایط بدانند.

وی تاکید کرد: برخی از افراد که در این دوره ثبت نام کرده اند، هم اکنون در سمت هایی قرار دارند که عملکردشان را مورد نقد قرار داده است و اگر کارنامه آنها را بررسی کنید می بینیم که مورد نقد جامعه و حتی مجلس قرار دارند.

وی با بیان اینکه این افراد آمده اند تا خودشان را مطرح کنند گفت: اما قطع یقین شورای نگهبان با بررسی دقیق، واجدین را به مردم معرفی خواهد کرد.

حیدری افزود: البته به فرض اینکه همه این افراد نیز تایید شوند، نمی توانند رای بیاورند پس بهتر است افراد به نفع یکدیگر کناره گیری کنند تا درنهایت با اجماع بدست آمده 6 الی 7 کاندیدا پا به عرصه بگذارند .

وی با بیان اینکه معرفی چند کاندیدای شاخص می تواند مسیر انتخاب را برای مردم روشن کند افزود: قطعا در این مسیر تشخیص مردم بسیار سرنوشت ساز است چون هر چقدر تعداد کمتر شود تشخیص برای انتخابات اصلح بهتر است.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی  مجلس یازدهم گفت: مردم سرنوشت خود را تعیین می کنند و مشارکت حداکثری منجر به انتخاب اصلح می شود و عدم مشارکت باعث پشیمانی است.

وی تاکید کرد: قطع یقین امسال سال سرنوشت سازی است و رویکرد جدیدی باید اتخاذ شود و هر کس به مقام ریاست جمهوری دست پیدا کند باید با رویکرد جدید با تحولات بین المللی و منطقه ای برخورد کند و بتواند گشایش هایی در حوزه اقتصادی ایجاد نماید.

وی در ادامه با دعوت از مردم برای مشارکت حداکثری  در انتخابات پیش رو گفت: به هر میزان مشارکت مردمی بالا رود اقتدار بین المللی کشور افزایش می یابد و رئیس جمهور آینده قدرت چانه زنی بالاتری در عرصه جهانی خواهد داشت.

حیدری افزود: انتظار می رود که رئیس جمهور آینده با  24 یا 25 میلیون رای به پاستور راه پیدا کند.