معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۳/۹
وزیر صمت با استمهال وام های کشاورزی موافقت کند
نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر صمت درخواست می کنم با استمهال وام های کشاورزی آنان موافقت کرده و مساعدت لازم را جهت تامین خوراک دام و نهاده های کشاورزی مبذول نماید.

به گزارش معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما، محمد صفائی دلوئی در نشست علنی امروز (یکشنبه 9 خرداد) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن تشکر از وزیر صمت و رئیس بانک صنعت و معدن جهت واگذاری حق بهره برداری معنوی معادن منطقه حوزه انتخابیه اش خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان منطقه گناباد با خشکسالی بی سابقه ای مواجهند، لذا از وزیر محترم درخواست می کنم با استمهال وام های کشاورزی آنان موافقت کرده و مساعدت لازم را جهت تامین خوراک دام و نهاده های کشاورزی مبذول نماید.

وی در ادامه افزود: مشکل دیگری که کشاورزان با آن مواجهند سیل اخیر منطقه گناباد است که باعث ایجاد مشکل برای قنوات شده است و باید نسبت به حل مشکل قنوات کشاورزی اقدامات لازم و عاجل انجام شود.