معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۵/۲۴
عزیزی: کارآمدی نظام در همراهی دولت با مردم محقق می شود
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: کارآمدی نظام اسلامی در سایه حضور دولت قدرتمند در بین مردم و همراهی با آنان محقق می‌شود.

عزیزی: کارآمدی نظام در همراهی دولت با مردم محقق می شود-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار معاونت حقوقی و امورمجلس صداوسیما با اشاره به اهمیت  توانمندی کابینه قوی برای جلب اعتماد مردم گفت: رئیس‌جمهور باید بی اعتمادی که بین مردم و دولتمردان ایجاد شده را با انتخاب وزرای مدیر و مدبر از بین ببرد و حل مشکلات کشور را اولویت خود بداند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر نقش وزیر امور خارجه درایجاد تعاملات بین المللی تصریح کرد: یکی از کلیدی ترین و حساس ترین ارکان دولت  که بخش اعظم ارتباطات کشوررا پیگیری می کند وزارت امور خارجه  است بنابراین ضروری است رویکرد ، روحیه ومدیریت انقلابی بر آن حاکم باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر وزیر امور خارجه کشور نگاهی انقلابی نداشته باشد نمی تواند تحولات انقلاب اسلامی را به سایر ملل جهان معرفی کند لذا وزیر آینده باید همه جانبه نگر بوده وعملکردی جامع و کامل داشته باشد.

عزیزی گفت: وزیر آینده نباید خود را محدود به سفارتخانه ها وانتخاب سفیر نماید بلکه باید به موضوع دیپلماسی اقتصادی، تجاری و منابع آب که ازنیازهای جمهوری اسلامی ایران است بپردازد.

وی با تاکید بر اینکه منافع، عزت ومصلحت ملی باید در هر شرایطی حفظ شود افزود: وزیر امورخارجه باید عملگرا بوده و هوشمندانه با مسائل و موضوعات برخورد کند و در موضوع مذاکرات هسته ای کشور متبحر و آینده نگر باشد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی یادآور شد: دولت آینده باید موضوع مذاکرات را با حفظ قوانین مربوطه و منافع ملی دنبال کند و در ارتباط نزدیک با مجلس بخصوص کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی تعاملِ بسیار راهگشا، کارگشا و عملگرایانه داشته و احساس نکند وزارت خارجه  تکلیفی نسبت به خانه ملت ندارند.

نماینده شیرازگفت: انتظارداریم کابینه آینده، تحولات منطقه ای وبین المللی را به خوبی رصد و درک کند ونگاه جامعی به آرمانهای انقلاب اسلامی داشته و در چارچوب نظام ودر راستای تکمیل مأموریت های محوله اقدام نماید.

وی در ادامه با اشاره به نقش بستر ساز وزارت خارجه برای رفع محدودیت های بین المللی جهت فعالیت های اقتصادی سایر ارکان دولت، در خصوص رایزنی ها در مورد وزیر خارجه افزود: بنابر شناختی که از گزینه معرفی شده دولت داریم انتظار می رود بتواند منافع ملی و کشور را تامین کند.