معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۱
بودجه ۹۹ برخلاف تأکیدات مقام معظم رهبری تدوین شده است
پژمانفر با انتقاد از لایحه بودجه سال ۹۹ تأکید کرد: این بودجه برخلاف تأکیدات مقام معظم رهبری تدوین شده است.

بودجه ۹۹ برخلاف تأکیدات مقام معظم رهبری تدوین شده است







به گزارش خبرنگار معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما، نصرالله پژمانفر در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، اول دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: ضمن عرض تسلیت به مردم شریف مشهد و حوزه علمیه خراسان به دلیل رحلت حضرت آیت الله خلخالی که ثلمه‌ای به حوزه علمیه خراسان بود از آیت‌الله مصباح یزدی تشکر می‌کنم که به دلیل تقاضای عدیده و گسترده آحاد مردم اعم از دانشجویان و سایر اقشار، ایشان محبت کردند جهت خبرگان رهبری از حوزه خراسان رضوی ثبت‌نام کردند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه بودجه سال 99 اظهار داشت: سهم بالای اوراق مشارکت برای جبران کسری بودجه در واقع بدهکار کردن دولت و آینده‌فروشی است، دولت برای پوشش هزینه‌های غیرمتعارف و تراز کردن سند بودجه، منابعی از محل انتشار اوراق مشارکت و اسناد خزانه بیش از توان خود در نظر گرفته است که خطر عدم توازن وضعیت مالی دولت را به دنبال دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تداوم این رویه و استفاده از اوراق مشارکت بحران جدی برای کشور به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به کاهش منابع رفاهی اظهار داشت: امسال 14 میلیارد دلار برای هزینه رفاهی اعتبار در نظر گرفته شد که وضع مملکت این است، در بودجه سال99 آمده است که بودجه رفاهی به 10 میلیارد دلار کاهش یافته که این امر مشکلاتی برای آینده کشور خواهد داشت.

پژمانفر تأکید کرد: برای اولین بار در سال 99، 3 میلیارد و 450 میلیون یورو برداشت از صندوق توسعه ملی پیش‌بینی شده است که این خلاف قانون است چرا که برداشت از صندوق باید با اجازه مقام معظم رهبری باشد؛ دست بردن در صندوق رویه غلطی است که دولت در پیش گرفته است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه سال 99 برخلاف تأکیدات رهبری تدوی شده است و کشور را در سال آینده به بن‌بست می‌کشاند، گفت: در این بودجه بدهی‌های ساماندهی نشده در نظر گرفته شده و دولت 70هزار میلیارد تومان اعتبار از بودجه نفتی برای پروژه‌های عمرانی در نظر گرفته این در حالی است که کل منابع نفتی کشور در سال آینده 48 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شود.