معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان صدا و سیما

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۹/۹
دولت اعتبارات بازسازی مناطق زلزله زده هرمزگان را تخصیص دهد
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی از دولت خواست سریع‌تر تصمیمات لازم را برای بازسازی مناطق زلزله زده هرمزگان اتخاذ کند.

دولت اعتبارات بازسازی مناطق زلزله زده هرمزگان را تخصیص دهد-معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما به گزارش خبرنگار معاونت حقوقی و امور مجلس صدا و سیما؛ احمد مرادی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه، 9 آذر مجلس شورای اسلامی، پس از استماع گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی در خصوص نحوه اجرای بند(الف) تبصره (18) قانون بودجه سال 1400 کل کشور گفت: متاسفانه در این بند که مربوط به حمایت از تولید و اشتغال است و با توجه به منابعی که از این تبصره در قانون بودجه 1400 وجود دارد، نگاه خوبی صورت نگرفته که انتظار است این تبصره و این موضوع به مردم اختصاص پیدا کند تا مشکلات موجود درخصوص امر اشتغال و تولید حل شود. همچنین نیاز است دولت توجه کافی را به این موضوع داشته باشد.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس یازدهم ادامه داد: استان های محروم انتظار و توقعی دارند؛ استان هرمزگان علیرغم اینکه تمام ظرفیت های موجود را دارد، اما نرخ بیکاری بالایی دارد، چرا که به این موضوع توجهی نشده است. از مجلس انتظار می رود که کار نظارتی را در بحث اشتغال مورد توجه قرار دهد تا اینکه در کشور یک میلیون شغل ایجاد شود، بنابراین باید در برنامه ششم توسعه و همچنین بودجه های سنواتی که به این امر بارها تاکید شده، توجه کافی صورت گیرد تا بتوان مشکلات ناشی از آن را حل کرد.